Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN'İN GURURU OLDULAR

        - ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ATLETİZM TAKIMI DÜNYA 3.'SÜ OLDU

        MERSİN (İHA) - Liseli gençler, atletizmde Mersin'in gururu oldular. Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atletizm Takımı, Çin'de düzenlenen ISF Okullar Arası Dünya Şampiyonası'nda 3. olarak büyük bir başarıya imza attı.

        Mersin'in merkez Toroslar ilçesindeki Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcuları, Çin'deki Dünya Şampiyonası'nda takım olarak dünya 3.'lüğünü elde etti. Şampiyonada, Mersin'i İbrahim Ergin, Sinan Ören, Mikdat Sevler, Muhammet Hanifi Tanrıkulu, Agit Eryılmaz ve Fırat Dayan'dan oluşan takım temsil etti.

        Sporculardan Sinan Ören 300 metre engelli, Mikdat Sevler 110 metre engelli ve Muhammet Hanifi Tanrıkulu sırıkla yüksek atlama branşlarında 1'nci oldu. 29 ülkeden okul takımlarının katıldığı ISF Okullar Arası Dünya Şampiyonası'nda İbrahim Ergin, Mikdat Sevler, Agit Eryılmaz ve Sinan Ören'den oluşan atletizm takımı İsveç Bayrak Yarışması'nda 1.58.08'lik derecesi ile tüm okulları geride bırakarak Dünya Şampiyonluğu'nu Türkiye'ye kazandırdı.

        (KYM-Y)

        15.07.2015 10:08:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler