Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERDEMLİSPOR YAZ SPOR OKULU AÇTI

        OKTAY İNCE

        MERSİN (İHA) - Erdemlispor Kulübü Yaz Spor Okulu düzenlenen törenle açıldı.

        Törende bir konuşma yapan Erdemlispor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül, amaçlarının çocuklara ve gençlere sahip çıkmak olduğunu belirterek, "Türk gençliğine sahip çıkmak, örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin bilincinde, vatanına, bayrağına, toprağına sahip çıkacak olan çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı istiyoruz. Sporun her branşında tecrübeli hocalarımızla çocuklarımıza iyi bir eğitim vermenin hesabını yapıyoruz" dedi.

        Yaz sezonunda her yaş gurubunda futbol, basketbol, voleybol eğitimi verdiklerini ifade eden Morgül, yeteri kadar başvuru geldiği takdirde diğer branşlarda da eğitim vermeye hazır olduklarını kaydetti.

        Açılış törenine katılan Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici ise "Çocuklarımız sporla sosyalleşmekte, kişisel disiplinlerini geliştirmekte, yardımlaşma ve arkadaşlar arası işbirliği duygusunu artırmakta ve daha bir çok faydalı yönlerini sıralayabiliriz. Bu güzel çalışmayı alkışlıyoruz, çocuklarımıza ve onların eğitimi için emek verenlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman için böylesi güzel faaliyetlerin yanındayız " dedi.

        Konuşmaların ardından yaz spor okullarında eğitime başlandı. Açılış törenine öğrenci aileleri de katıldı.

        (OKİ-ADN-Y)

        21.07.2015 13:11:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler