Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DEPREME HAZIRLIK PANELİ DÜZENLENECEK

        - ODUNPAZARI KENT KONSEYİ AFET ÇALIŞMA GRUBU BAŞKANI OLCAY YILMAZ:

        - "DEPREM KÜLTÜRÜ EĞİTİMLE OLUŞTURULACAK"

        MUSTAFA YILDIRIM

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Kent Konseyi Afet Çalışma Grubu, Eskişehir'de deprem tehlikesi, riski ve depreme hazırlık paneli düzenleyecek.

        Konuyla ilgili basın toplantısı yapan Odunpazarı Kent Konseyi Afet Çalışma Grubu Başkanı Olcay Yılmaz, deprem kuşağında yer alan ülkemizde büyük depremler olması nedeniyle, iyi bir koordinasyonla toplumun her kesimine ulaşıp, değişik ihtiyaçlarını anında karşılamak gerektiğini söyledi.Depremlere karşı yapısal ve bireysel önlemler almaya yönelip ve bir 'Deprem Kültürü' oluşturma çabaları eğitimlerle devam edeceklerini belirten Yılmaz, " Eskişehir'de deprem tehlikesi, riskli ve depreme hazırlık panelimize konularında uzman olan TMMOB Eskişehir Jeoloji Mühendisleri Odasından Prof. Dr. Erhan Altunel, İnşaat Mühendisleri Odasından İnş.Y.Müh. Fercan Yavuz, Ankara Başkent Üniversitesi'nden Öğretim Görevlisi Arzu Fırlarer, Sivil Savunma Uzmanları Derneği Başkanı Ahmet Hamdi Türközü, İstanbul AFAD Arama Kurtarma Birlik Müdürü İbrahim Berber katılacaktır. 22 Ağustos 2015 tarihinde saat 14.00'de Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezinde panelimiz gerçekleştirilecektir" dedi.

        Yılmaz, 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 17.30'da Hamamyolu'nda Saatli Parkta, Eskişehir Fotoğraf Sanatçıları Derneği ve Karikatürcüler Derneği'nin katkılarıyla sergi düzenleneceğini de sözlerine ekledi.

        (MY-MET-Y)

        14.08.2015 16:04:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler