Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAÜ'LÜ ÖĞRETİM ÜYESİ '40 YAŞ ALTI 40 YILDIZ EKONOMİST' ADLI LİSTEDE YER ALDI

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Finansal Ekonometri Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Veli Yılancı, Turkishtime dergisi tarafından, dünyadaki önemli akademik indekslerden biri olan REPEC'i (Research Papers in Economics) referans göstererek hazırlanan "40 Yaş Altı 40 Yıldız Ekonomist" isimli listede yer aldı.

        Dergi tarafından "aldıkları akademik eğitim, gösterdikleri referanslar, yayınladıkları makaleler ile gelecek vaat ediyorlar" şeklinde nitelendirdiği akademisyenler arasında yer alan Yılancı, lisans, lisansüstü öğrenimini İstanbul Üniversitesi'nde gerçekleştirdikten sonra 2013 yılında Sakarya Üniversitesi SBF Finansal Ekonometri bölümünde yardımcı doçent olarak göreve başladı ve hala söz konusu bölümde çalışmalarına devam etmektedir.

        (BB)

        16.09.2015 15:51:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler