Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZETECİ HÜSEYİN BAYRAM HAYATINI KAYBETTİ



        AHMET GENÇ
        AĞRI (İHA) - Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şube Başkanı Hüseyin Bayram, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
        Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şube Başkanı Hüseyin Bayram (35), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bayram'ın cenazesi, Ağrı Devlet Hastanesine kaldırırken, meslektaşları ve sevenleri de hastaneye akın etti. Savcının otopsi yapmasının ardından Bayram'ın cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
        (AG-MSA-Y)

        11.10.2015 16:57:16 TSI
        NNNN

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler