Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞİŞLİ'DE KADINLAR GÖĞÜS KANSERİNE KARŞI BİLİNÇLENİYOR

        İSTANBUL (İHA) - Şişli Belediyesi ve Türk Kanser Derneği, Şişlili kadınları meme kanserine karşı bilinçlendirmek amacıyla seminer düzenlendi. Seminere katılan kadınlara meme kanseri teşhisi ve tedavi süreci hakkında bilgiler verildi.

        Şişli Belediyesi ve Türk Kanser Derneği işbirliği ile Şişlili kadınları meme kanserine karşı bilinçlendirmek için seminer düzenlendi. Şişli Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminere, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, Prof. Dr. Erkin Arıbal, Prof. Dr. Cem Balcı, Op. Dr. Murat Atay, Prof. Dr. Banu Arun ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seminerde kadınlar, alanında uzman doktorlar tarafından; meme kanseri tarama ve tanısı, meme kanseri cerrahisi ve meme kanserine genetik yaklaşım konularında bilgilendirildi. Seminer sonrası ise kadınlar meme kanseri taramasından geçmek için form doldurdu.

        Göğüs kanserinin çağımızın hastalıklarından biri olduğunu belirten Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Göğüs kanserinde tedaviden korkmamak gerekmektedir. Bugün burada doktor arkadaşlarımız sizlere bu konuda bilgi verecekler. Şişli Belediyesi olarak Türk Kanser Vakfı ile sizler için bu seminer programını gerçekleştirdik. Organizasyonun ağır kısmını Türk Kanser Vakfı yapıyor. Onun için vakfımıza teşekkür ediyoruz. Siz vatandaşlarımıza da bu seminerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım sizler için yararlı bir organizasyon olur. Uzmanlarımızın sunumlarından sonra soru cevap kısmı olacak. Soru cevap kısmında merak ettiklerinizi doktorlarımıza çekinmeden sorun. Doktorlarımız sizler ile göğüs kanseri ile ilgili bildiklerini paylaşacaklar. Umarım sizler için yararlı bir seminer olur. Buraya geldiğiniz için sizlere tekrardan teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (AS-AS-SO-Y)

        16.10.2015 18:12:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler