Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        REKTÖR ÖZER, MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU BAŞKAN VEKİLİ OLDU

        A. CÜNEYD HAMZAÇEBİ

        ZONGULDAK (İHA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, mesleki yeterlilik kurumu başkan vekilliğine seçildi.

        Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) 10'uncu olağan genel kurulunda yapılan seçim sonucu Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, mesleki yeterlilik kurumu başkan vekilliğine seçildi.

        MYK Genel Kurul temsilcilerinin katılımıyla 15 Ekim 2015 Perşembe günü Ankara'da gerçekleştirildi.

        MYK Genel Kurul üyelerinin yer aldıkları Başkanlık Divanının yönettiği Genel Kurulda, Kurumun Faaliyet Raporu, 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı, 2015 yılı Çalışma Programı, 2015 yılı Personel Planlaması ve 2016 Yılı Bütçesi Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Bayram Akbaş tarafından sunuldu. Gerçekleştirilen faaliyetler ve çalışma programı ile sunulan raporlar genel kurulca kabul edildi. Genel Kurulun ikinci oturumunda gelecek üç yıllık dönemde görev yapacak olan mesleki yeterlilik kurumu yönetim kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. MYK oluşan yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını Başkan ve Başkan Vekili seçimi gündemiyle gerçekleştirdi. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Bayram Akbaş, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Prof. Dr. Mahmut Özer seçildi.

        (ACH-OA-Y)

        19.10.2015 12:59:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler