Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YÖNETİM DANIŞMANLIĞI ZİRVESİ İŞ DÜNYASINI BULUŞTURDU

        İZMİR (İHA) -Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve Ege Yönetim Danışmanları Derneği işbirliğiyle düzenlenen zirve iş dünyasını bir araya getirdi.

        Yönetim Danışmanlığı Zirvesi, iş dünyasını İzmir'de buluşturdu. Zirvede, değişen teknoloji ile birlikte farklılaşan modern yönetim anlayışını benimsemeyen firmaların gelecekte var olamayacağı vurgulandı. Ege Yönetim Danışmanları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aylin Onart, bu zirvenin yönetim danışmanlığı mesleğinin gelişimine katkıda bulunmak, dolayısıyla danışanların ülkeye katkılarını arttırmak amacıyla düzenlendiğini ve geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti. İş dünyası olarak akıllı fabrika, dijital üretim, nesnelerin interneti, otonom robotlar, bulut bilişim sistemi gibi pek çok yeni kavramla ve uygulamayla tanışıldığını vurgulayan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, yola eski yöntemlerle devam etmenin başarısızlığa davetiye çıkardığını ifade etti. Küresel rekabet ortamında, modern yönetim prensiplerine hakim olmanın her zamankinden daha önemli hale geldiğini belirten Yorgancılar, "Artık ne dünyanın düzeni aynı sistem içerisinde işliyor, ne üretim şekli aynı, ne de istihdam edilen çalışanın iş yapış şekli ve beklentileri aynı. Bu kadar çok değişkenle birlikte yönetim anlayışımızı yeniden biçimlendirmemiz, yani 'geleceği yakalamamız' amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu toplantının çok önemli olduğu kanısındayım" dedi.

        Ege Yönetim Danışmanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Can Çirişoğlu da, dernek olarak yönetim danışmanlığı hizmeti almak isteyenler için yetkin danışmanların referansı olarak danışan memnuniyetini üst düzeye çıkarmayı, güvene dayalı gelişen danışan-danışman ilişkisinin zedelenmemesi yönünde destek sağlamayı hedeflediklerine değindi.

        (HG-Y)

        28.11.2015 11:18:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler