Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MURATPAŞA BELEDİYESİ HALK ÇAMAŞIRHANELERİ'NE YOĞUN İLGİ

        ANTALYA (İHA) - Ekonomik yetersizlik içerisindeki aileler ve üniversite öğrencilerinin ücretsiz kullandıkları Muratpaşa Belediyesi Halk Çamaşırhaneleri, yoğun ilgi görüyor.

        ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ DE YARARLANIYOR

        Muratpaşa Belediyesi'nin, Meltem, Kızıltoprak ve Yeşildere Mahalleleri'nde hizmete açtığı Halk Çamaşırhaneleri yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar, ücretsiz olarak hizmet veren Muratpaşa Belediyesi Halk Çamaşırhaneleri'nde, çamaşırlarını yıkayıp, kurutup aynı zamanda ütüleyebiliyor. Meltem Mahallesi'nde Meltem Çarşı içinde bulunan Muratpaşa Belediyesi Halk Çamaşırhaneleri'nden özellikle Akdeniz Üniversitesi öğrencileri yararlanıyor.

        ÜCRETSİZ HİZMET

        Çamaşırhanelerin ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Halk çamaşırhanelerimiz, sosyo-ekonomik yetersizlik içinde olan engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla, kentimize yüksek öğrenim için gelen üniversite öğrencilerimize ücretsiz hizmet sunuyor" dedi.

        Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Halk Çamaşırhaneleri şu noktalarda bulunuyor:

        Meltem Halk Çamaşırhanesi

        Meltem Mahallesi, Meltem Bulvarı,No:7 (Meltem Çarşı)

        Kızıltoprak Halk Çamaşırhanesi

        Kızıltoprak Mahallesi, 920 Sk. No:5

        Tel: 0242 312 30 56

        Yeşildere Halk Çamaşırhanesi

        Yeşildere Mahallesi 1155 Sokak No:8

        Telefon: 0242 321 01 45

        01.12.2015 11:59:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler