Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KARAOSMANOĞLU, TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞUNA KATILDI

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, SEKA Tarihi Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun çalışmasına eşlik etti.

        SEKA Tarihi Türk Sanat Müziği Topluluğui, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ağırladı. Çalınan eserleri dinleyen ve eşlik eden Başkan Karaosmanoğlu burada, "Kocaeli, Türk Sanat Müziğine doyacak. Her ortamda ifade ettiğim gibi halkımızın değerlerine sahip çıkacağız. Bizden olan, tarihimizin bize miras bıraktığı kültürel hazinemizi sizlerin gayretleri ve emekleriyle gelecek kuşaklara aktaracağız" dedi.

        Gönüllü saz ve koristlerden oluşan toplulukta, kentin her kesiminden vatandaş yer alıyor. Cumartesi günleri aynı zamanda ney taksimi kursları da verilirken, nezih bir ortamda Türk Sanat Müziği eserleri gelecek nesillere taşınması için çalışılıyor. Kadın ve sosyal projeler üzerine çalışmalar yapan Fazile Özkurt'un da katıldığı birliktelikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Sanat Müziğine değer veren gönüllerle de sohbet etti. Türk Sanat Müziğinin durumu, gelişimi ve gelecek nesillere ulaşımı noktasında fikir alışverişi de yapıldı.

        (DA-GY-Y)

        03.12.2015 14:02:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler