Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖRME ENGELLİLER GOALBALL TURNUVASINDA KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

        - PROTOKOL ÜYELERİ MASKE TAKARAK KENDİLERİNİ ENGELLİLERİN YERİNE KOYDU

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - Görme engelli sporcuların zilli top ile oynadıkları Goalball karşılaşmasında kıyasıya mücadele yaşandı.

        Adıyaman Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Goalball karşılaşmasında GAP Görme Engelliler Derneği ile Adıyaman Görme Engelliler Derneği arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Her iki takım 20 dakikanın sonunda 18-18 berabere kaldı. Maç sonrasında yazı tura atılarak birinci belirlendi. GAP Görme Engelliler Derneği birinci, Adıyaman Görme Engelliler Derneği ikinci oldu.

        Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Fırat, kurum müdürleri turnuvayı izledi. Maç sonrasında sporculara madalya ve kupaları verildi.

        Protokol üyeleri daha sonra gözlerine maske takarak, kendilerini görme engelli sporcuların yerine koydu. Protokol üyeleri gözlerinde maskeler ile zilli top ile atış yaptılar.

        (AHM)

        03.12.2015 14:27:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler