Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FATSA'DA "DERTSİZ ÖĞRENCİ, TASASIZ VELİ" PROJESİ

        AHMET ALTAY

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde "Dertsiz Öğrenci, Tasasız Veli" projesi kapsamında Müftülük Konferans Salonu'nda 800 öğrenciye yönelik konferans düzenlendi.

        Konferansa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol, İlçe Müftüsü Hüseyin Can, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Konferansın açılış konuşmasını Fatsa Öncü Eğitim, Kültür ve Sanat, Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Cemal Şahin yaptı. "Dertsiz Öğrenci, Tasasız Veli" projesinin tanıtımını yapan Cemal Şahin, bu projenin İçişleri Bakanlığı Dernek Dairesi Başkanlığı tarafından finanse edildiğini, proje bütçesinin 68 bin 950 TL olduğunu, Ordu'dan toplamda 5 projenin geçtiğini ve bunlardan birinin de Fatsa'dan kendi projeleri olduğunu söyledi.

        Daha sonra sözü Eğitimci Yazar Harun Kırkıl aldı. Konferansta öğrencilere seslenen eğitimci yazar Harun Kırkıl, gençlere "Bir hayalin olsun" diyerek onların moral ve motivasyonlarını artırıcı konuşma ve sunum yaptı.

        Öğrencilerin coşkuyla dinlediği konferansta, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol yazara plaket armağan etti. Konferans yazar Harun Kırkıl öğrencilere kitabını imzalayarak konferans sona erdi.

        Fatsa Öncü Eğitim, Kültür ve Sanat, Gençlik Kulübü Derneği ile Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü "Dertsiz Öğrenci, Tasasız Veli" projesi, İçişleri Bakanlığı Dernek Dairesi Başkanlığı tarafından finanse ediliyor.

        (AA-SLH-Y)

        03.12.2015 15:49:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler