Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAĞLIK-SEN YUNUSEMRE, ENGELLİ PERSONELİ UNUTMADI

        MANİSA (İHA) - Dünya Engelliler günü dolayısıyla Sağlık Sen Yunusemre İlçe Yönetimi, Merkezefendi Devlet Hastanesinde ve Halk Sağlığı Müdürlüğünde çalışan engelli personeli ziyaret ederek karanfil dağıttı.

        Sağlık Sen Yunusemre İlçe Başkanı İsmail Karip, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yönetim kurulu ve hastane temsilcileriyle birlikte Merkezefendi Devlet Hastanesinde ve Halk Sağlığı Müdürlüğünde çalışan engelli personeli ziyaret ederek karanfil dağıttı. Engelli vatandaşların senede bir gün değil de her zaman hatırlanması gerektiğini vurgu yapan Sağlık Sen Yunusemre İlçe Başkanı İsmail Karip, "Engellilerimizin yaşadıkları sorunları topluma ve ülkeyi yönetenlere daha iyi anlatabilmek, onları bilinçlendirebilmek ve çözüm önerileri sunmak amaçlı olarak yanlarında olduğumu göstermek amacıyla ziyaretimizi gerçekleştirdik. Engelli olmak kimsenin kendi tercihi değildir. Engelli insanımızın toplumsal hayata uyumu, katılım sağlamaları ve hayat standartlarının yükseltilmesi çağdaş ve modern anlayışın gereğidir. Engelliler ancak evrensel insan haklarından ve demokratik toplum kazanımlarından eşit ölçülerde yararlandıklarında önündeki engelleri kaldıracaktır. Bu vesileyle tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler gününü kutluyoruz" şeklinde konuştu.

        (SC-Y)

        03.12.2015 15:51:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler