Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MURATPAŞA BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN ÖZEL ETKİNLİK

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, özel etkinlik düzenledi. Engelsiz Kafe'de gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Cephaneci, tüm engelleri hep birlikte ortadan kaldıracaklarını söyledi

        ENGELSİZ KAFE'DE ENGELSİZ YARINLAR BULUŞMASI

        Adalya Vakfı ve Muratpaşa Belediyesi'nin ortak projesi kapsamında hizmet veren Engelsiz Kafe ve Spor-Yaşam Alanı, Dünya Engelliler Günü etkinliğine evsahipliği yaptı. Muratpaşa Belediyesi'nce düzenlenen etkinliği, tüm engelli dernekleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın eşi Ümran Uysal, Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ve Meclis Üyesi Cem Kotan'ın evsahipliği yaptığı etkinlikte, vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

        TOPLUMSAL BİLİNÇ VE FARKINDALIK

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın eşi Ümran Uysal ve Muratpaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, engelli vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Başkan Vekili Cephaneci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engelliler konusunda farkındalığın artırılarak, toplumsal bilincin oluşturulmasına, sorunlarının çözümüne katkıda bulunması açısından önemli olduğunu söyledi. Engelli olmanın bir tercih ya da eksiklik olmadığına dikkat çeken Cephaneci, "Önemli olan, engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemleri alabilmek, eğitim olanağı sunabilmek ve kentimizi, engellilerimiz için engelsiz hale getirmektir" dedi.

        03.12.2015 16:12:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler