Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ"NDE ANLAMLI HEDİYE

        EREN AYHAN

        MUĞLA (İHA) - Bodrum Belediyesi tarafından, ilçe genelinde engelli vatandaşlara yapılan yardımlar özel günde de devam etti.

        Bodrum'da ihtiyaç sahibi vatandaşları belirleyerek onların hayatlarını kolaylaştırmak için yardımlarda bulunan Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, "Dünya Engelliler Günü"nde, beyin damarlarının kuruması sonucu el ve ayakları tutmayan engelli vatandaşa destekte bulundu. Bodrum Belediyesi ekipleri bir aylık bebek iken yanlış ilaç kullanımı sebebiyle rahatsızlanan ve tekerlekli sandalyeye mahkûm olan 46 yaşındaki İbrahim Genç'e yardım elini uzatarak manuel çok fonksiyonlu tekerlekli sandalye hediye etti.

        Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan yardımlar, başvuruların da değerlendirilmesi ile devam edecek.

        (EA-MB-İK-Y)

        03.12.2015 16:54:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler