Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR KARLA MÜCADELEYE HAZIR

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri olası bir kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmamaları için kent merkezi başta olmak üzere ilçe kırsalında karla mücadele de bütün hazırlıklarını tamamladı.

        Büyükşehir Belediyesinin görev ve sorumluluk alanında bulunan kent merkezindeki bulvar, cadde ve sokaklar başta olmak üzere ilçe kırsalındaki mahalle (köy) yollarının kar yağışı sonucu kapanmaması için gerekli her türlü tedbiri aldıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, karla mücadeleye, 17 greyder, 15 tuzlama üniteli kar bıçaklı kamyon, 14 loder, 12 beko loder, 3 dozer, 3 kar savurucu ve 8 adet kaldırım küreme aracının katılacağını söylediler.

        Ulaşımın aksamaması için teyakkuzda olduklarını belirten yetkililer, üç vardiya halinde 7/24 esasına göre tüm personelle hazır olduklarını belirterek, ilçe kırsalında en uç noktaya kadar tüm ilçe merkezlerinde karla mücadeleye yerinden müdahale edileceğini kaydettiler.

        (KÇ)

        04.12.2015 12:21:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler