Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1911 ÇERKEZKÖYSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ EKİZOĞLU: "KÜFÜRE HAYIR"

        AHMET KARDEŞ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin iddialı ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, "Sahamızın kapanmaması ve kulübümüzün zarar görmemesi için lütfen maçlarda küfür etmeyelim. Küfüre hayır diyelim" dedi.

        Kulübün Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan tesislerinde basın açıklaması düzenleyen 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, 29 Kasım Pazar günü deplasmanda oynadıkları ve 3-2 kazandıkları Malkara Belediyespor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşmadan bir gün önce Malkara'ya gittiklerini söyleyen Ekizoğlu, "Oyuncularım iyice dinlendi ve maça çok iyi konsantre oldu. Neticesinde de yaklaşık bir buçuk yıldır kendi sahasında yenilgi yüzü görmeyen Malkara Belediyespor'u 3-2 yenmeyi başardık" ifadelerini kullandı.

        Malkara Belediyespor deplasmanının kendileri açısında çok önemli bir maç olduğuna vurgu yapan Sefer Ekizoğlu, "Futbolcularım, bu karşılaşmada inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Maçta erken bulduğumuz 2 gol bizi rahatlattı. Devre sonuna doğru kornerden bir gol yedik ve ilk yarı 2-1 üstünlüğümüzle sonuçlandı. İkinci yarıya rakibimizin daha baskılı başlayacağını biliyorduk. Buna göre önlemlerimizi de aldık. 60'ıncı dakikadan sonra yeniden üstünlüğü ele geçirdik ve 3'üncü golü bulduk. 80'inci dakikaya kadar rakip uzun toplarla kalemizde etkili olmaya çalıştı. Biz de hava toplarında üstünlüğü sağlamak için Salih'i oyuna aldık. Başarılı da olduk. Maçın sonuna doğru şansız bir gol daha yedik. Özellikle son dakikalarda 4 kontra ataktan gol ile dönemedik. Fakat sonuçta karşılaşmayı 3-2 kazandık" diye konuştu.

        "LÜTFEN MAÇLARDA KÜFÜR ETMEYİN"

        Açıklamasında taraftarlara da seslenen Ekizoğlu, "Taraftarlarımızdan bir isteğimiz var. Lütfen maçlarda küfür etmeyin. Sahamızın kapanmaması ve kulübümüzün zarar görmemesi için küfüre hayır diyelim" dedi.

        Malkara Belediyespor yönetimine, kendilerini çok iyi ağırladıkları için teşekkür eden Ekizoğlu, "Maç günü, sahalarının açılışı vardı. Çok güzel bir saha yapmışlar. Hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kaydetti.

        (AK-MK-Y)

        04.12.2015 13:02:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler