Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCADON, BİRGU BELEDİYE BAŞKANI BOXALL İLE BİR ARAYA GELDİ

        MUĞLA (İHA) - Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Belediye Bakan Yardımcısı İsmail Altındağ, bir dizi etkinliğe katılmak üzere Malta'ya gitti.

        Malta'nın Birgu şehri belediye başkanı John Boxall ve şehir meclisi üyelerinin davetlisi olarak Birgu'yu ziyaret eden Başkan Mehmet Kocadon, Birgu belediye başkanı ile makamında bir araya geldi. Yapılan görüşmelerde Birgu Belediye Başkanı Boxall, Bodrum ile kardeş şehir olmak istediklerini söyledi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'a göstermişler oldukları ilgi ve alaka yanı sıra misafirperverlikleri için Başkan Boxoll ve şehir meclisi üyelerine teşekkür etti.

        Ziyarette ortak projeler hazırlayarak işbirliği yapmak, özellikle St. John Şövalyelerinin güzergahı olan Fransa St. Tropez, İtalya Amalfi, Malta Birgu ve Bodrum güzergahının tekrar canlandırılarak Avrupa turizmine kazandırılması konusu görüşüldü. Ve en kısa sürede de somut projeler üretilmesi amacıyla Bodrum'da yeniden bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.

        (MB-İK-Y)

        04.12.2015 13:28:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler