Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR'DEN YENİ ARAÇ ALIMI

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi araç filosunu güçlendirdi.

        Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Murat Yaren, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü'nün kullanımı için 24 metreküplük 3 adet çekici treyler ve damper treyler ile bir asfalt kazıyıcı alımı gerçekleştirdiklerini, araçların temininde, çağdaş, ekonomik ve teknolojik hizmet anlayışına uygun bir anlayışla hareket ettiklerini söyledi. Yaren, "Yeni alınan iş makinelerimiz, özellikle fen işleri için 'olmazsa olmaz' makineler. Daire Başkanlığı olarak öncelikli amacımız, makine parkımızı yıllar içinde yenileyerek tamamen gençleştirmek. Ayrıca ihtiyaca uygun, doğru araçların teminiyle hizmet kalitesini korumak ve yükseltmek de hedeflerimiz arasında" dedi.

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye kendilerine sağlanan imkanlar için teşekkür eden Adana Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürü Yusuf Özsırkıntı, "Başkanımızın yüzünü inşallah kara çıkarmayız. Amacımız, bugüne kadar yaptığımız çalışmaların daha fazlasını yapmak" şeklinde konuştu.

        (ADN-Y)

        04.12.2015 15:30:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler