Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRK SİNEMASININ SULTANI ÇOCUK BİLİM PARKI AÇACAK

        - MENTEŞE BELEDİYESİ ÇOCUK BİLİM PARKI, TÜRK SİNEMASININ SULTANI TÜRKAN ŞORAY VE "UZAKLARDA ARAMA" FİLM OYUNCULARININ KATILIMI İLE AÇILIYOR.

        BEKİR TOSUN

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın ilk ve tek Çocuk Bilim Parkı, Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray ve "Uzaklarda Arama" filmin oyuncularının katılımı ile açılacak. Menteşe Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde yer alan Alışveriş Merkezleri içinde yer alan parkı yaz aylarında tamamlanmıştı.

        Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Çocuk Bilim Parkımızı, toplumumuzun bilimsel algısını geliştirmek ve geleceğin bilim adamlarının yetiştirilmesine katkıda bulunmak için hayata geçirdik. Bilimin ışığında; sorgulayan, merak eden ve üreten geleceğimizin teminatı çocuklar yetiştirmek hedefinde hizmete sunduğumuz, "Çocuk Bilim Parkımızın" açılışına, tüm halkımızı çocuklarıyla birlikte bekliyoruz" dedi.

        (BT-İK)

        05.12.2015 00:16:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler