Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKIRKÖY BELEDİYESİ İSKENDER IĞDIR PARKI'NI YENİDEN HİZMETE AÇIYOR

        İSTANBUL (İHA) - Bakırköy Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen İskender Iğdır Parkı, 11 Aralık Cuma Günü saat 13.00'da düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

        AKUT'un kurucuları arasında bulunan ve 1999 Marmara Depreminde çok sayıda vatandaşın hayatını kurtaran dağcı İskender Iğdır'ın anısına Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde yapılan İskender Iğdır Parkı, yenilenerek yeniden hizmete açılıyor.

        11 Aralık Cuma Günü saat 13.00'da gerçekleştirilecek açılışa, İskender Iğdır'ın annesi Güler Iğdır, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, AKUT Kurucu Başkanı Nasuh Mahruki, AKUT üyeleri de katılacak. 5 bin 333 metrekare alan üzerine kurulu İskender Iğdır Parkı'nda etüd merkezi, çocuk oyun alanları, spor alanları, yel değirmeni ve kafeterya da bulunuyor. İskender Iğdır Parkı Osmaniye Mahallesi İsmail Erez Bulvarı, Bakırköy Adliyesi sırasında bulunuyor.

        İskender Iğdır, 2000 yılında Ağrı Dağı'nın en tehlikeli noktası olan 4 bin 900 rakımlı Cehennem Deresi Mevkiinde uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetmişti.

        (HK-ÖK-Y)

        10.12.2015 15:09:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler