Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF, İSİM SPONSORLUĞUNU ONAYLADI

        - YENİ MALATYASPOR, 'ALİMA YENİ MALATYASPOR' OLDU

        MEHMET TÜREL

        MALATYA (İHA) - PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un Alima Su Ürünleri ile isim sponsorluğu için yaptığı anlaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) onayladı.

        Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde su ürünleri üzerine hizmet veren Alima, Yeni Malatyaspor'a isim sponsoru olmak için kulüp yönetimiyle el sıkışmıştı. Tarafların anlaşmasının ardından değerlendirmeye alınan sponsorluk anlaşması, TFF'nin onayıyla resmiyete döküldü.

        Buna göre sarı-kırmızılı takımın ismi 'Alima Yeni Malatyaspor' olurken, kulüp bundan sonraki her türlü yazışmalarda bu ismi kullanacak.

        Anlaşmanın onaylandığının bildirilmesinin ardından, sarı-kırmızılı kulübün TFF'nin internet sitesinde 'Yeni Malatyaspor' olarak yer alan ismi, 'Alima Yeni Malatyaspor' olarak değiştirildi.

        (MT-MA-S)

        25.12.2015 15:55:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler