Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLVADİN'DE "İŞ YAŞAMINDA PROFESYONELLİK" SEMİNERİ

        MÜCAHİT KUZU

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar' ın Bolvadin ilçesinde özel bir üniversitede Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Dr. Zeki Yüksekbilgili tarafından, "İş Yaşamında Profesyonellik" adlı bir eğitim semineri düzenlendi.

        Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen, Bolvadin Endüstri Meslek Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirilen seminere çok sayıda iş adamı ve girişimci katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Tabak, bu tür eğitim seminerlerinin iş dünyası için önemine değinerek, seminerlerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini aktardı.

        Ardından kürsüye gelen Dr. Yüksekbilgili ise kurumların başarı ya da başarısızlığını etkileyen en önemli konulardan birisinin de kurumsal iletişim sistemi olduğunu kaydetti. Dr. Yüksekbilgili verdiği seminerde şunları söyledi:

        "İletişim kurma becerimiz hayatımızın her alanında ve döneminde bizi etkilemektedir. Bireylerin hayat boyu başarılarını bu derece etkileyen bir konu tabii ki kurum içi ve kurumun diğer tüm ilişkilerinin de temelini oluşturmaktadır. Kurumsal iletişim sisteminin bir şirkette güçlü olması tüm birim ve pozisyonlardaki çalışanların birbirleriyle bilgi alışverişi içinde olmasını sağlamakta, bu da kurum verimliliğini doğrudan etkilemektedir."

        Üç oturum halinde yaklaşık 3 saat süren eğitim seminerinin açılışına Bolvadin İlçe protokol üyeleri de katıldı.

        (GC-

        13.01.2016 17:19:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler