Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ÖZHASEKİ:

        - "HAİNLER BU ÜLKEDEN DEFOLUP GİDECEK"

        KAYSERİ (İHA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Sarız'da katıldığı programda terörle ilgili sert mesajlar verdi. Hain terörün bir piyon olduğunu, sahiplerinin isteğiyle kalleşliğe devam ettiğini belirten Özhaseki, "Hainler bu ülkeden defolup gidecek" dedi. Özhaseki, Güneydoğu'daki bazı belediyelerle ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri-Sarız Merkez Camii'nin ibadete açılması nedeniyle gerçekleştirilen programa katıldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile birlikte Sarız'a giden ve ilçe girişinde karşılanan Özhaseki, Cuma Namazı'nı ibadete açılan Sarız Merkez Camii'nde kıldı.

        Namaz sonrası gerçekleştirilen programda Sarızlılara hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Partili 870 belediye bulunduğunu ve her fırsatta belediye başkanlarına nasıl yöneticilik yapılması gerektiğini anlattığını söyledi. Her zaman hizmet belediyeciliği yapacaklarını ve asla ideolojik belediyecilik yapmayacaklarını dile getiren Özhaseki, "Hiç kimseye ayrım yapmayacağız. Bu topraklarda yaşıyorsa ve Allah yarattıysa başımızın tacı. İkincisi mazeret üretmeyeceğiz ve herkesle iyi olacağız. Kötülük edenlerle, haramzadelerle savaşacağız; ama onun dışında hiç kimseyle derdimiz olmayacak" dedi.

        "Ne yazık ki herkes bu niyette değil" diyerek sözlerine devam eden ve sözü Güneydoğu'daki bazı belediyelere getiren Mehmet Özhaseki, bu belediyelerin devletten aldıkları paraları eşkıyalara verdiklerini söyledi. Özhaseki şöyle devam etti: "Bazı belediyelere bütçelerinin yüzde 90'ı hatta daha fazlasını devlet gönderiyor. Kendileri kaynak üretmiyor. Ama bakıyorsunuz ki bu belediyeler bütçelerinin yüzde 70,80, 90'ını çalışanlara veriyorlar. Nasıl çalışanlar derseniz, imtihanı şöyle yapıyorlar: 'Dağda kimin var? Bir bedel ödedin mi? Askere, polise silah sıkan eşkıyan var mı?' Dolayısıyla bizim gönderdiğimiz o vergileri eşkıyalara veriyorlar. Oradaki iş makinaları ile çukurlar kazarak çocuklarımıza tuzak kuruyorlar. İşte böyle hainler var. Eskiden devlet yatırım yapmıyor diyorlardı. Şimdi yatırım yok diyenlerin gözüne dizine durur. Peki, hangi bahane ile dağdasınız. Hangi bahane ile askerimize, polisimize kurşun sıkıyorsunuz. Şimdi piyon oldular ve sahiplerinin isteğiyle kalleşliğe devam ediyorlar."

        Terörün bitirileceğini vurgulayan Özhaseki, "Bu iş bitecek. Ya bitecek ya da bitecek. Hainler bu ülkeden defolup gidecek. Bu bayrak inmeyecek. Bu ezanlar susmayacak. İçimiz yanıyor. Bugün yine Kayseri'de Ankara'daki hain saldırı nedeniyle bir şehidimizi toprağa verdik. Rabbim geride kalanlara sabır versin. İçimize fitne fesat sokmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bu hainlere gerekli dersi hep beraber vereceğiz" diye konuştu.

        (OD-Y)

        20.02.2016 14:33:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler