Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİKİLİ'DE 52 SIĞINMACI YAKALANDI

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmek isteyen aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 52 Suriyeli göçmen yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Ege Bölgesi'nde operasyonları hızlandıran Sahil Güvenlik Ekipleri, kıyı noktalarda denetimleri artırdı. Dikili ilçesine bağlı Bademli Mahallesi'nde devriye gezen ekipler, denizler üzerinden Yunanistan'a oradan da Avrupa'ya kaçmak isteyen 10'u çocuk, 12'si kadın toplamda 52 Suriye uyruklu göçmeni yakaladı. Yakalanan göçmenler daha sonra ise Dikili Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirildi. İfadeleri alınmak üzere Dikili Spor Salonu'na götürülen göçmenlerin, daha sonra ise yapılacak sağlık muayenelerinin ardından İzmir'e gönderileceği bildirildi.

        (ÜE-HG-Y)

        08.03.2016 16:15:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler