Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ULUDERE'NİN İLK KÜTÜPHANESİ AÇILDI

        SERDAR GÜKÇE

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Uludere ilçesinin ilk kütüphanesi açıldı.

        Kültür ve Turizm Bakanlığı, Şırnak Özel İdaresi ve Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla, kaymakamlık tarafından ilçenin ilk kütüphanesi açıldı. İnternet hizmet ağlarıyla zenginleştirilmiş olan kütüphanenin açılışı, Uludere Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Yoldaş, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Çıplak, kurum amirleri, veliler, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunmasının ardından kütüphanenin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Şivgan, kütüphanenin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

        Açılışın ardından kütüphaneye akın eden öğrenciler ise, başka Kaymakam Şivgan olmak üzere, kütüphanenin açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti.

        (SRD-MP-Y)

        08.04.2016 12:20:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler