Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        7 TEPE RESTORAN ÇEKMEKÖY'DE AÇILDI

        MUSTAFA BİÇER

        İSTANBUL (İHA) - Çekmeköy Belediyesi Sosyal Tesisleri 7 Tepe Restoran yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

        Çekmeköy Belediyesi, yeni sosyal tesisiyle ilçede bir yeniliğe daha imza attı. 7 Tepe Restoran Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in katılımıyla açıldı. Çekmeköy Belediyesi Sosyal Tesisleri 7 Tepe Restoran; Modern Çekmeköy vizyonunu taşıyan mimari yapısı, geleneksel detayları ile gelenekten geleceğe uzanan bir süreci yansıtıyor. Nezih ortamı, geleneksel damak zevklerine hitap eden lezzetli menüsü, kaliteli ve hızlı servisiyle hizmet verecek olan 7 Tepe Restoran'da güvenli gıda konusunda alanında öncü olacak.

        Açılışta konuşma yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Bu tesisimizin bu hale gelmesinde tabi en büyük katkısı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Ağabeyimize huzurlarınıza çok teşekkür ediyorum. İstanbulumuz'un her noktasına gerçekten çok büyük hizmetler yapmış 12 yıldır İstanbul'un nereden nereye geldiğini metrosuyla, ulaşımıyla, kavşaklarıyla her birimiz yaşayarak görüyoruz. Onun için Rabbim ekibinden ve kendisinden razı olsun diyorum.  Rabbimize şükretmemiz lazım çünkü bizi bu millete karşı mahcup etmediği için şükretmemiz lazım. bu millete verdiğimiz bütün sözleri yerine getirebilmemiz olduğu için Rabbimize şükretmemiz lazım. 15 bin metre kareye yakın bir eseri gerçekten ilk dönemimizde hizmete almış bu milletin hizmetine sunmuş olduğumuz için Rabbimize şükretmemiz lazım. Çünkü bizler bu millete vermiş olduğumuz her sözü tutabilmek adına gayret ediyoruz, mücadele ediyoruz" dedi.

        (ÖK-ÖK-Y)

        16.04.2016 09:10:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler