Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GENÇ ÇİFTÇİ HİBE DESTEĞİ MÜRACAATLARI BAŞLADI

        SERKAN ASLAN

        VAN (İHA) - Van Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner, 'Genç Çiftçi Hibe Desteği' müracaatlarının başladığını belirterek, başvuruların 12 Mayıs'ta sona ereceğini söyledi.

        Hibe desteği ile ilgili açıklamalarda bulunan Fevzi Altuner, kırsal kalkınma destekleri kapsamında "Genç Çiftçi Hibe desteği" projelerinin desteklenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı gereğince hazırlanan ve kamuoyunda genç çiftçilere 30 bin TL hibe desteği olarak bilinen projenin uygulama rehberinin yayımlandığını belirtti. Altuner, "Proje için gerekli olan bilgiler, Bakanlığımız personelince hazırlanan program (gencciftci.tarim.gov.tr) içerisinde bulunmakta olup bir proje hazırlatılmasına gerek olmaksızın bu adres üzerinden başvuru yapılabilecek. Başvurular 13 Nisan 2016 tarihinde başladı ve 12 Mayıs 2016 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir. Başvurular öncelikle, Bakanlık tarafından hazırlanan web tabanlı yazılım (gencciftci.tarim.gov.tr) sitesindeki programından yapılacaktır. Daha sonra başvuru dokümanları yazılım programından çıktı olarak alınacak. Genç çiftçiler çıktıları, projeyi ve istenilen belgeleri, ikamet ettiği veya ikamet etmeyi taahhüt ettiği yirmi bin nüfusun altındaki yerleşim birimlerinin bağlı olduğu il ilçe tarım müdürlüklerine başvuru tarihi ve saati sona ermeden şahsen yapacaklardır. Başvurunun tamamlanmış olması için dosyanın bizzat elden teslim edilmesi şarttır" dedi.

        (SER-ŞAK-Y)

        16.04.2016 16:13:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler