Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALÇOVA BELEDİYESİNDE DUYGULANDIRAN VEDA

        İZMİR (İHA) - Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, belediyeden emekli olan personellerini makamında ağırlayarak hizmetleri için teşekkür etti.

        Balçova Belediyesi'nin Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışırken emekli olmaya hak kazanan dokuz personel, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ile bir araya geldi. Başkan yardımcıları ile birlikte emekli olan personeli için plaket hazırlatarak teşekkür eden Başkan Çalkaya, emeklilikten kazandıkları tüm hakların ve ödemelerin tek seferde banka hesaplarına yatırıldığını ifade etti. Özverili çalışmalarından dolayı personeline teşekkür eden Mehmet Ali Çalkaya "Sizler bugün aramızdan ayrılıyorsunuz fakat aramızdaki gönül bağları baki kalacak. Burası sizin eviniz. Sizler artık, belediye hizmetlerinin sağlıklı işleyip işlemediğini dışarıda kontrol edecek ve bizlere gerekli uyarıları yapacak birer fahri belediyecisiniz. Çalışmalarınızdan ötürü hem ben, hem de Balçova halkı sizlerle gurur duyuyor. Umarım emekliliğin tadını doyasıya çıkarırsınız" diye konuştu.

        Emekli olan personelde başkan Çalkaya'ya teşekkür ederek çiçek verdi.

        (HG-Y)

        30.04.2016 10:50:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler