Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ULUDERE'DE BİLİM FUARI DÜZENLENDİ

        MELİH YİĞİT

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Uludere ilçesi Hilal Şeyhan Ortaokulu öğrencilerin hazırladığı projeler, TÜBİTAK tarafından desteklenen bilim fuarında sergilendi.

        MEB ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen 4006 TÜBİTAK bilim fuarları destekleme programları kapsamında Hilal Şeyhan Ortaokulu'nda bilim fuarı açıldı. Fuarda, öğrencilerin eğitim yılı içerisinde hazırladığı birbirinden ilginç bilimsel projeler sergilendi. Sergi gezen katılımcılar, fuardaki bilimsel projeleri hayranlıkla inceleyerek, öğrencilerden yaptıkları eserler hakkında bilgi aldı.

        Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Erek, "Amacımız sadece öğrencileri hayata hazırlarken onların birer küçük mucit olarak bakılarak ileride topluma yön verecek büyük insanlar olarak yetiştirmektir. Başta proje koordinatörümüz matematik öğretmeni Ahmet Alıç ve diğer bütün öğretmen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        Fuarın açılışına, Bağlıca Tabur Komutanı Yarbay Mustafa Büyükköroğlu, İlçe Müftüsü Muhammed Latif Altun, Halk Eğitim Müdürü Divali Özen, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

        (MY-MP-Y)

        03.05.2016 14:58:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler