Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİRLİ ÜLKÜCÜ KADINLARDAN ANNELER GÜNÜ'NDE ŞEHİT ANNELERİ ONURUNA KAHVALTI

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehirli ülkücü kadınlar, Anneler Günü'nde bir kafeteryada şehit anneleri onuruna bir kahvaltı verdi.

        Ülkücü kadınlar Anneler Günü'nde şehit annelerini unutmadılar. Şehit ailelerinin biraya gelip sohbet ettiği acılarını paylaştığı etkinliğe, Ülkücü İşçiler Derneği Eskişehir İl Başkanı Ayhan Uçkun, şehit anneleri ve ülkücü kadınlar katıldı. Eskişehir Ülkücü İşçiler İl Kadın Kolları Başkanı Sadife Aşıcıel, şehit anneleri için düzenledikleri kahvaltıyla ilgili olarak, ''Amacımız, Anneler Günü'nde şehit annelerini hatırlamak, acılarını paylaşmaktır. Bu nedenle mübarek annelerimiz için bir kafeteryada kahvaltı düzenledik, birlikte sohbet ettik ve sorunlarını, isteklerini dinledik. Bizler bugün kendi annelerimizin Anneler Günü'nü kutlamadan, evlatlarını vatana kurban vermiş olan şehitlerimizin annelerine koşarak o mübarek ellerinden öpmek istedik ve hayır dualarını aldık'' dedi.

        (İHA-MET-Y)

        09.05.2016 12:57:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler