Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİDİM TİCARET ODASI'NDAN STRES YÖNETİMİ VE ÖFKE KONTROLÜ KONFERANSI

        MURAT UÇKAÇ

        AYDIN (İHA) - Didim Ticaret Odası'nın organizasyonuyla Türk Standartları Enstitüsü Eğitim Uzmanı Teyfik Bıyıklı'nın konuşmacı olarak katılacağı "Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü' konulu konferans, 13 Mayıs Cuma günü yapılacak.

        Konuyla ilgili olarak Didim Ticaret Odasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sürekli şikâyet ettiğimiz ve rahatsız olduğumuz stresi yönetebilmek, başarılarımızın artması, iş ve sosyal hayatımızın daha yaşanabilir hale gelmesi için hayati önem arz etmektedir. Geçtiğimiz ay yine Ticaret Odasının organizasyonuyla 'İletişiyor muyuz Yoksa itişiyor muyuz?' konulu konferansta Didimlilerle bir araya gelen Teyfik Bıyıklı, ikinci konferansında; stresin sebepleri, bireysel farklılıklar ve stres yumuşatıcılar, iş görenin işinden ve/veya ortamdan kaynaklanan stres, stresin ölçümü ve etkileri, stres başarı ilişkisi ve stresle bireysel ve örgütsel başa çıkma yöntemleri konusunda katılımcılara çok önemli bilgiler aktaracak. Konferansa tüm halkımız davetlidir."

        (MU-MB-Y)

        09.05.2016 16:33:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler