Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GENEL MÜDÜR ERKAYA'YA GÖRKEMLİ DÜĞÜN

        FEYZULLAH TAŞ

        HAKKARİ (İHA) – Hakkari'deki Sibar Otel Genel Müdürü İsa Erkaya, iki gün iki gece süren görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

        Hakkari'de sevilen ve sayılan Erkaya ailesi fertlerinden İsa Erkaya ile Şükran Çiftçi dünya evine girdi. Biçer Mahallesi TOBB İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan ve iki gün iki gece süren düğün törenine yurt dışından, çevre illerden ve Hakkari merkezden binlerce davetli katıldı.

        Canlı müzik eşliğinde kadın ve erkekler ayrı bölümlerde halaylar çekerek doyasıya eğlendiler. Şükran ve İsa çiftinin düğün töreninde davetlilere yöresel yemekler ikram edildi.

        Erkaya ailesi, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan yurt dışında, çevre illerden ve Hakkari merkezden gelerek düğün törenine iştirak eden tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ettiler.

        (FT-MSA-Y)

        10.05.2016 09:08:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler