Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN'DA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

        MEHMET DAĞLI

        KARAMAN (İHA) - Karaman'da Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında "Trafikte Saygı Yürüyüşü" yapıldı.

        Aktekke Kent Meydanı'nda başlayıp Atatürk Parkı'nda sona eren yürüyüşe Karaman Valisi Murat Koca, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, daire müdürleri, vatandaşlar, öğrenciler ile emniyet ve jandarma teşkilatı mensuplarının katıldı.

        Yürüyüş sonrası bir konuşma yapan Vali Murat Koca, "Trafik kuralları bütün dünyada yılların tecrübesi sonucu oluşmuş kurallardır. Hemen hemen bazı ülkelerde değişiklikler olabilir ama kurallar evrenseldir. Trafik kuralları öncelikle insanların can ve mal güvenliği için konulmuş kurallardır. Hepimizin bu kurallara harfiyen uyması lazım. Kendimiz için sevdiklerimiz için trafik kurallarına mutlaka uymalıyız. Maalesef bizde millet olarak farklı bir algı var. Sanki trafik kuralları uymak için değil de ihlal etmek için konulmuş bir anlayış var. Maalesef bunu çok sıklıkla yaşıyoruz ve görüyoruz. Öncelikle sevdiklerimizin başına bir hal gelmesini, ölümlü bir kaza yaşamak istemiyorsak her şeyden önce kurallara uymamız lazım. Bizim örnek olmamız gerekiyor. Karaman'da kuralların fazla ihlal edildiğini görmekteyiz. Kurallar bizim için, hepimiz uyalım. Trafik kurallarına uyanlara da canı gönülden saygı ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.

        Etkinlik Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi ekiplerince açılan stantların gezilmesi ile sona erdi.

        (MD-AH-Y)

        10.05.2016 11:13:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler