Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK'E ATA SPORU GÜREŞTEN GÜMÜŞ MADALYA GELDİ

        CEM KAAN TOKA

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında Okullar Arası 13-14 yaş Serbest Güreş Türkiye Birinciliği müsabakasında Bilecik'e gümüş madalyayla dönen Ali Özgün'ü makamında kabul etti.

        İl Müdürü Yıldız, Kayseri'de düzenlenen 13-14 Yaş Serbest Güreş Türkiye Birinciliği müsabakalarından 59 kiloda Türkiye 2'incisi olarak gümüş madalyayla Bilecik'e dönen Ali Özgün'ü makamında ağırladı. Çekişmeli maçlara sahne olan müsabakalarda 53 ilden yaklaşık 350 sporcu ter döktü. Bilecik ilini temsilen müsabakalara katılan Ali Özgün 59 kiloda Türkiye 2'incisi olarak Bilecik'e gümüş madalyayla döndü.

        Başarılı sporcuyu makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, güreşin ata sporu olması nedeniyle Türkiye'de en başarılı branşlardan birisi olduğunu söyledi. Yıldız, "Kuruluş ve kurtuluşun beşiği atalarımızın şehri olan Bilecik'te de güreş branşındaki başarımız her geçen gün artarak devam etmektedir. Bu başarılarımıza bir yenisini daha eklemenin gururunu ve mutluluğunu bizlere yaşatan sporcumuz Ali Özgün'ü ve Antrenörü Osman Nuri Kahraman'ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum'' dedi.

        (CKT-MET-Y)

        10.05.2016 12:00:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler