Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İL ÖZEL İDARESİ 'SAĞLIKLI YAŞAM FUTBOL TURNUVASI' BAŞLADI

        UĞUR YİĞİT

        SİVAS (İHA) - Sivas İl Özel İdaresi Spor Kulübü tarafından personeller arasındaki birlik ve beraberliği artırmak, kuruma yeni katılan personellerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla geleneksel olarak organize edilen 'Birimler Arası Sağlıklı Yaşam Futbol Turnuvası' başladı.

        Turnuvanın açılış programına Vali Yardımcısı Turgay İlhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, birim müdürleri ve personeller katıldı.

        Turnuva öncesi açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Ayhan, kurumun iç işleyişini daha anlamlı kılmak ve diyaloğu arttırmak amacıyla üç yıldır bu turnuvayı düzenlediklerini söyledi. Futbol müsabakasında amacın yenmek ya da yenilmek olmadığını vurgulayan Ayhan, "Sporda bir farkındalık oluşturmak, kurum içi iletişimi artırmak, birlik ve beraberliği daha üst seviyelere çıkarmak amacıyla bu turnuvayı düzenliyoruz. Turnuvada 2 grupta 12 takımımız ter dökecek. Toplamda 120 personelimiz kıyasıya bir mücadele içerisinde olacak. Hırçınlık yok, ekip ruhu var. Kardeşlik duyguları içerisinde kazasız belasız bir turnuva diliyor, yardımlaşmanın en üst düzeyde gerçekleşmesini temenni ediyorum." dedi.

        Konuşmanın ardından Genel Sekreterlik takımı kaptanı Salih Ayhan'a, Vali Yardımcısı Turgay İlhan, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata ise Yıldız Dağı takımı kaptanı Murat Çanaklıtaş'a çiçek takdim etti.

        Turnuva öncesi hatıra fotoğrafı çekilerek Valilik ile Plan Proje takımları arasında ilk maç oynandı. Daha sonra ise Yıldız Dağı ekibi ile Genel Sekreterlik karşı karşıya geldi. 15 gün sürmesi planlanan turnuvada 2 grupta 12 takım mücadele edecek ve puanlama usulüne göre bir üst tura çıkan takımlar eleme usulüne göre yapılan maçlar sonucunda şampiyonu belirleyecek.

        (UY-AÖ-Y)

        10.05.2016 12:01:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler