Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKPM DENETİM KOMİSYONU'NDAN BELEDİYEYE ZİYARET

        DİYARBAKIR (İHA) - Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) tarafından "Türkiye ile Denetim Sonrası Diyalog Süreci" konusunda görüşmeler yapmakla görevlendirilen Denetim Komisyonu Eş Raportörleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak'ı ziyaret etti.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, AKPM adına "Türkiye ile Denetim Sonrası Diyalog Süreci" konusunda görüşmeler yapmakla görevlendirilen Denetim Komisyonu Eş Raportörlerini makamında kabul etti. Görüşmeye AKPM Denetim Komisyonu Eş Raportörleri Sırbistan Milletvekili Natasa Vuckovic ve Norveç Milletvekili Ingebjorg Godskesen'in yanı sıra AKPM Denetim Komisyonu Sekreteri Sylvie Affholder, TBMM Dış İlişkiler ve Protokol Başkanlığı Yasama Uzmanı Feyza Öz, TBMM Dış İlişkiler ve Protokol Başkanlığı Görevlisi Nazan Gemlik de katıldı.

        Görüşmede, "Türkiye ile Denetim Sonrası Diyalog Süreci"ne ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

        (İHA-MP-Y)

        10.05.2016 12:02:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler