Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MENEMEN TİCARET ODASI'NDAN KAHRAMANMARAŞ ÇIKARMASI

        SERVET VURAL

        İZMİR (İHA) - Menemen Ticaret Odası (MTO) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ve beraberindeki on kişilik heyet, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen fuara katılım sağlayarak, iki şehirde de ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

        12. Çukurova Altın ve Mücevherat Fuarı'na katılan Menemen Ticaret Odası (MTO), fuarda altın ve mücevherat sektörünü inceleme fırsatı buldu. Fuara katılan heyet üyeleri, ikili görüşmeler yapma fırsatı da buldu. Heyet, Gaziantep ekonomisi ve ticari yatırımları hakkında da bilgi aldı. Menemen Ticaret Odası'nın yaptığı çalışmalarda geniş bir şekilde ele alınırken, Meclis Başkanı Ali Azgın, Türkiye'nin dört bir yanından İran ile ticari çalışmalar yapmak isteyen firmaların oda ile görüşmek istediğini belirtti. Azgın, "Dün olduğu gibi bugünde İran ile ilişkilerimizin artarak devam edeceğine inanıyorum. Uzun zamandır süren ikili ilişkilerimiz, iki ülke arasında güçlü bir güven ortamı sağladı ve bunun sonucunda Türkiye-İran arasındaki ilişkilerde özellikle ticari anlamda Menemen Ticaret Odası merkez noktadadır diyebiliriz" dedi.

        (SV-HG-Y)

        18.05.2016 12:58:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler