Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSKİLİPLİLER ANKARA'DA BULUŞTU

        TUNCAY MUMCU

        ÇORUM (İHA) - İskilipgücüspor Kulübü'nün düzenlediği 4. Geleneksel Ankara buluşmasına her yıl olduğu gibi bu yılda rekor bir katılım gerçekleşti.

        Ankara'da Estergon Kalesinde düzenlenen geceye Anayasa Mahkemesi Üyeleri Recep Kömürcü ve Hasan Tahsin Gökcan, Yargıtay üyesi Savcı Hakan Yüksel, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zafer Ediş, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Ankara PTT Baş Müdürü İsmail Çizikci, Keçiören Belediye Başkanvekili Nihat Özçelik, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

        Gecede bir konuşma yapan İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, programı düzenleyen İskilipgücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Armutçu, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek "İskilip'te görev yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Nihat Armutçu hocamızın gençler için yürüttüğü fedakarca çalışmalarını yakinen takip ediyor kendisini sizlerin huzurunda bir kez daha kutluyorum" dedi.

        İskilip'e ait yöresel ürünler ile kültürel faaliyetlerinde yer aldığı sunumların yapıldığı gecede, İskilipli işadamları Salih Şerbetçi ve Necdet Portakal'a katkılarından dolayı Onursal Başkanlık beratı verildi. İskilip Dolması ikramının ardından hediye çekilişinin yapıldığı gecede, organizasyona destek olan sponsor firmalara teşekkür edildi.

        (TM-BÖ)

        02.06.2016 18:01:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler