Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERGANİ GENÇLERBİRLİĞİ U13'TE ŞAMPİYON OLDU

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Gençler U13 Ligi'nde Ergani Gençlerbirliği, şampiyon oldu.

        Tek devreli lig usulü şeklinde oynanan ve 10 takımın yer aldığı müsabakalarda 9 galibiyet, 1 beraberlik alarak, 87 gol atan ve kalesinde sadece 3 gol gören Ergani Gençlerbirliği, Diyarbakır'ı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını elde etti. Son maçında Alipınar Gençlikspor'u 2-0 yenen Ergani Gençlerbirliği karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak grubunda şampiyonluğunu ilan etti. Ergani Gençlerbirliği'ne şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Remzi Dayan ve Futbol il Temsilcisi Ihsan Kızıl verdi.

        Ergani Gençlerbirliği Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, U13 takımının sezonu başarılı bir şekilde tamamlayarak şampiyon olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Ergani Gençlerbirliği kulübü birçok branşta büyük başarılara imza atmıştır ve atmaya devam edecektir" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        03.06.2016 13:01:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler