Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SULTANBEYLİ BELEDİYESİ'NDEN OKUL BİRİNCİLERİNE BİLGİSAYAR

        MUSTAFA BİÇER

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Belediyesi, okullarında birinci olan öğrencilere bilgisayar hediye etti.

        Sultanbeyli'de bulunan 24 lise ile 34 ortaokul birincisine bilgisayar verildi. Sultanbeyli Gölet Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen hediye gecesine Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar ile hediyeleri öğrencilere takdim etti. Hediyelerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerine yansırken belediyenin yaptığı bu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.

        Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Öğrencilerimize katkı sunmak amacıyla okul birincileri ödül törenimizi geleneksel hale getirdik. Yeni başarıların anahtarları olsun, yeni başarıları tetiklesin diye Sultanbeyli'de başarıyı ödüllendirmek istiyoruz. Sizler yıl boyunca derslerle, sınavlarla oldukça yoruldunuz. Üzerinize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiniz. Yıl boyunca eğitim hayatınızda gösterdiğiniz başarıların daha da artmasını arzu ediyoruz. Derslerinizde gösterdiğiniz başarılar umarım tüm hayatınıza yansır" dedi.

        ''TÜRKİYE ARTIK AZİZ SANCARLARLA ANILIYOR''

        Dünyanın gençlerin vizyoner bakışlarına,ülkemizin iyi yetişmiş genç beyinlere ihtiyacı olduğu belirten Keskin, ''Bugün gerek Türkiye, gerek Sultanbeyli eğitim noktasında oldukça iyi seviyelere geldi. Türkiye artık nobel bilim ödülleri alan, dünyaya hizmet eden Aziz Sancar'larla anılıyor. Aziz hoca bilime, insanlığa hizmet etmek için içinde bulunulan durumun hiç bir önem arz etmediğini dünyaya bir kez daha gösterdi. Bizler sizlerin içinde barındırdığı o müthiş potansiyeli biliyoruz. Sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Sizlerin iyi bir geleceğe sahip olması için, kendinizi iyi yetiştirmeniz ve toplumumuza faydalı bireyler olarak ülkemize hizmet etmeniz için çaba gösteriyoruz. Bugün Sultanbeyli eğitim alanında var olan sorunlarını büyük ölçüde aştı. kısa zamanda ilçemize çok sayıda okul ve gençlik merkezi kazandırdık. Gençlerimize özel yeni projeler ürettik. Sultanbeyli'nin eğitimde, sanatta, sporda ve kültürde iyi noktalara gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. İnsanımıza yatırım yaparken ilçemizin fiziki gelişimi içinde yeni projeler üretiyoruz" dedi.

        (MB-EY-FD-Y)

        17.06.2016 09:19:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler