Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLASPOR'DA 4 İMZA

        - 3. LİGİN YENİ EKİBİ MUĞLASPOR, ALTYAPISINDAN YETİŞEN 4 GENÇ İSİM İLE PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALADI.

        BEKİR TOSUN

        MUĞLA (İHA) - 3. Ligin yeni ekibi Muğlaspor geçtiğimiz yılın şampiyon kadrosunda yer alan ve kulüp alt yapısından yetişen Süleyman Çelik, Ramazan Bulut ve Erol Aydın ile yine kulüp alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig'de Ortaca Belediyespor forması giyen Fatih Çelebi ile profesyonel sözleşme imzaladı.

        Muğlaspor'un yuvaları olduğunu ifade eden ve yeniden yeşil beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden genç futbolcular, kulübün başarısı için çalışacaklarını açıkladılar. Muğlaspor'un Türk futboluna çok sayıda yıldız ismi armağan ettiğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, "Profesyonel sözleşme yaptığımız dört oyuncumuz da kulübümüzün alt yapısında yetişmiş başarılı futbolcular. Kulübümüze daha çok uzun yıllar hizmet edeceklerine inancımız tam. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmeler tamamlandıkça transferlerimizi basın ve kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

        (BT-İK)

        23.06.2016 14:03:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler