Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İL GENEL MECLİS BAŞKANI VE GENEL SEKRETER ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile birlikte İl Özel İdaresi tarafından Eskil İlçesi yol ağında başlatılan çalışmaları ve ekibi ziyaret etti.

        Eskil İlçesi köy yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Tüzün ve Altundağ, çalışmalar hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu. Köy yollarının standardı hakkında özel idare teknik personellerinden bilgi alan heyet, imkanlar dahilinde bu sezon pek çok köy yolunun da düzenleneceğini söyledi.

        Amaçlarının tüm köyleri yaşanabilir kılmak olduğunu belirten Genel Sekreter Ramazan Altundağ, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. Ayrıca köy ve köy yollarında da incelemelerde bulunulduğuna dikkat çeken Altundağ, tüm yolların pırıl pırıl olacağını kaydetti.

        (YC-BÇ-Y)

        28.06.2016 15:30:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler