Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANLARI İFTARDA BULUŞTU

        BURSA (İHA) - Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği başkanları Bursa'da iftarda bir araya geldi.

        Bursa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yıldırım Oran'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik'te katıldı. Marmara bölgesindeki birlik başkanlarının katıldığı programda konuşan Çelik, "Bursa birlik başkanımız ve diğer arkadaşlarımız hepsi kendi bölgesinde özveriyle yetiştiriciye gece gündüz demeden hizmet ediyor. Birlik ve beraberliğin sağlanması için görev birlik üyelerine düşüyor. Birlik üyelerinin birliklerine ve başkanlarına sahip çıkması lazım. Birlik olmadan dirlik olmaz. Biz her fırsatta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile görüşüyoruz. Sayın bakanımızın, birliklere ve başkanlara karşı samimi duruyor. Birliklere karşı söylediği sözler de bizleri mutlu ediyor" dedi.

        Bursa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yıldırım Oran, "Genel başkanımız ve Marmara bölgesinde bulunan birlik başkanlarımız bugün iftarımıza geldi. Onlara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (AF-UU

        29.06.2016 10:50:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler