Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Grup köy yolunda asfaltlama

        (Fotoğraflı)

        Ercan Topaç

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından merkez Batman grup köy yolunda asfaltlama çalışmalarına başlandı.

        Çalışmaları yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Batmak grup köy yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. 10 kilometre uzunluğundaki bu yoldan 15 köy ve mezra faydalanmaktadır. Öncelikle grup köy yollarından başlamak üzere asfaltlama çalışmalarını ivedilikle bitirmek istiyoruz" dedi.

        Merkez dışında diğer ilçelerde de çalışma programı hazırlandığını dile getiren Yıldırım, "Merkezden sonra diğer ilçelerde de bu çalışmaları yapacağız. Bağın kaplıcalarına giden yolu merkezden bağlamıştık bu yıl da Elmalı Köprüsü'nde Bağın Kaplıcasına giden yolu bağlayacağız. Böylece hem merkezden hem de Elmalık Köprüsü'nden Bağın Kaplıcalarına rahat bir ulaşım sağlanmış olacak" diye konuştu.

        Yılsonuna kadar 200 kilometrelik yolu asfaltlamayı planladıklarını dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, "Tüm bu çalışmalarımıza deste veren sayın valimize, kurum çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        (ET-MP-Y)

        14.07.2016 16:43:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler