Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuzelili gençler, Gaziantep'teki nöbete katıldı

        (Fotoğraflı)

        Mahmut Genç

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in Yavuzeli ilçesindeki bir grup genç, Demokrasi Nöbetinin 20.gününde Gaziantep'teki Demokrasi Meydanına katılarak, gece geç saatlere kadar nöbet tuttu.

        Yavuzeli ilçesinde bir grup genç il merkezine giderek, Demokrasi Meydanındaki nöbete katıldı. Gençler gecenin ilerleyen saatlerine kadar, alanda nöbet tuttu. Gençler, "Bu duygu anlatmayla bitmez, Ülkemiz için buradayız, bugün burada olan vatandaşlarımıza Demokrasimiz adına teşekkür ediyoruz. Tarih yazıyorlar. Burada bulunmayan halkımıza sesleniyoruz, bu duyguyu anlatmak çok zor sizi de bu meydanlara bekliyoruz, gelin katılın ve bu coşkuyu yaşayın şeklinde konuştular. Gaziantep Demokrasi Meydanında gece geç saatlere kadar burada bekleyeceğiz. Biz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı nedeniyle 15 Temmuz'dan beri meydanlardayız. Biz ikinci emre kadar Meydanları boş bırakmayacağız."

        Yavuzelili gençler, sık sık "Ne Mutlu Türküm Diyene" sloganları attı.

        (KU-SD-Y)

        04.08.2016 11:53:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler