Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ahmet Hamdi Nayir: Kızılay Şaphane Şubesi'nin çalışmalarını takdirle karşılıyorum

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kızılay Şube Başkanı İbrahim Tokyay ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

        Şaphane Kızılay Şube Başkanı İbrahim Tokyay, Vali Nayir'e faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

        Ziyarette Türk Kızılayı'nın önemine dikkat çeken Vali Nayir, "Ülkemizin en köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Kızılayı yaşanan afetlerde de vatandaşın yardımına ilk koşan kuruluşların başında gelmektedir. Gönüllülük esasına dayanan, tatmini yüksek bir görev icra ediyorsunuz. İnanıyorum ki sizler de yaptığınız görevin mutluluğunu yaşadınız, yaşıyorsunuz. Türk Kızılayı'nın her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu bilmenizi isterim. Ayrıca Kızılay'ın şubesi olarak Şaphane'de yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle karşılıyorum" diye konuştu. (EFE)

        08.09.2016 11:15:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler