Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partide bayramlaşma töreni yapılacak

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.

        AK Parti İl Teşkilatında geleneksel bayramlaşma programı, Kurban Bayramının ikinci günü olan 13 Eylül 2016 Salı günü 12.00-13.00 saatleri arasında İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek.

        Bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimi ile çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

        AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaklaşan Kurban Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti.

        (COŞ-SK)

        08.09.2016 13:07:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler