Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey'de Gaziler Günü Kutlandı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Hüdayi Demirhan

        Kamera : Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Gaziler Günü, tören ile kutlandı.

        Gaziler günü resmi tören programı Kent Meydanında bulunan Şehitler Anıtı önünde gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program şehitler Anıtına Dursunbey Kaymakamlığı Çelenginin sunulması ile devam etti.

        Törenlere Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkan Vekili Saadettin Aslan, İlçe Garnizon Komutanı Başar Akın, ilçe Emniyet Müdürü Sinan Tuncel, Muharip Gaziler Derneği Dursunbey Şubesi Başkanı Ramazan Dur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Oğuz Çakırcalı, siyasi partilerin temsilcileri, Dursunbey'deki tüm şehit aileleri ile gazilerimizle birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

        Kısa ve sade bir şekilde devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı rütbeli bir asker yaptı. Okunan şiirlerin ardından tören son bulurken daha sonra Dursunbey Belediyesinin gaziler onuruna verdiği yemeğe geçildi.

        (HD)

        19.09.2016 17:02:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler