Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TIR tiyatrosu köy çocuklarının ayağına geldi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Şehir Tiyatroları ''Kuşlar yine gelir'' oyunuyla tiyatroyu köy çocuklarının ayağına götürdü.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Şehir Tiyatroları'nın TIR tiyatrosu, sezonunu Derince Çakabey İlköğretim Okulu'nda yapılan son oyunla kapattı. Sezon boyunca 20 gösteriyle köy çocuklarının karşısına çıkan ''Kuşlar yine gelir'' oyunu çocuklardan büyük beğeni topladı. Ebru Özdemir'in yazdığı, Veysel Sami Berikan'ın yönettiği "Kuşlar Yine Gelir" oyunu, hayal kurmayı ve oyun oynamayı unutmuş olan çocuklarımızı, yeniden hayallerine kavuşturmayı ve onlara umut aşılamayı amaçlıyor. Sarper Saydam, Cansu Cengiz, Nursel Çeliktürk ve Başar Alemdar'ın oynadığı oyun, TIR tiyatrosu aracılığıyla farklı ilçelerimize bağlı köylerimize ve köy ilkokullarımıza misafir olarak, binlerce çocukla buluştu.

        (İG-RFK-Y)

        24.09.2016 11:31:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler